Ficha técnica

Título: UN CAU D ESCURCONS

Autor: JAUME CABRE

Editor: EDICIONS 62

Los datos publicados: 2017

ISBN: 9788429775860

Numero de paginas: 256 p

Idiomas: Español

Valoración: ★★★★★

País: España

Tamaño del archivo: 53 MB

Formato de libro:

UN CAU D ESCURCONS EPUB
UN CAU D ESCURCONS PDF
UN CAU D ESCURCONS DOC
UN CAU D ESCURCONS TXT
UN CAU D ESCURCONS MOBI
UN CAU D ESCURCONS FB2
UN CAU D ESCURCONS MP3
UN CAU D ESCURCONS Torrent

UN CAU D ESCURCONS Descargar Libros

Posted on by Admin in Libros

Un nou cas en que Montalbano s'adona que el mal de la seva feina es que de vegades s'acaba sabent la veritat.

El mal de la feina d'en Montalbano es que de vegades s'acaba sabent la veritat. I aixo no sempre es agradable. Per exemple, quan resulta que un irreprotxable comptable vidu de Vigata ocultava una doble vida al fons d'un calaix. Els fi lls de l'assassinat, assisteixen consternats a la transformacio publica del seu pare, pero no son els unics: el comissari tambe s'ha d'empassar, incredul, tota la veritat sobre un sensesostre que se li ha refugiat al porxo de Marinella, fugint de la pluja. Com tantes altres vegades, el somni amb que es desencadenen les aventures d'en Montalbano es premonitori, i aquesta vegada fi ns i tot anticipa la classica trucada d'en Catarella per comunicar la"mort d'un mort".

Descargar [53MB]Mejores Libros

QUASI TOTA LA VERITAT
Descarga rapida! Descargar Gratis Libros QUASI TOTA LA VERITAT en espanol PDF, EPUB, TXT, DOC. Gratis Audio Libros QUASI TOTA LA VERITAT en linea.
QUASI TOTA LA VERITAT.
Descarga rapida! Descargar Gratis Libros QUASI TOTA LA VERITAT. en espanol PDF, EPUB, TXT, DOC. Gratis Audio Libros QUASI TOTA LA VERITAT. en linea.
I SI FOS VERITAT...
Descarga rapida! Descargar Gratis Libros I SI FOS VERITAT... en espanol PDF, EPUB, TXT, DOC. Gratis Audio Libros I SI FOS VERITAT... en linea.
LA VERITAT DEL FOC...
Descarga rapida! Descargar Gratis Libros LA VERITAT DEL FOC... en espanol PDF, EPUB, TXT, DOC. Gratis Audio Libros LA VERITAT DEL FOC... en linea.
JESUS CAMI VERITAT I VIDA
Descarga rapida! Descargar Gratis Libros JESUS CAMI VERITAT I VIDA en espanol PDF, EPUB, TXT, DOC. Gratis Audio Libros JESUS CAMI VERITAT I VIDA en linea.
LA NOSTRA VERITAT
Descarga rapida! Descargar Gratis Libros LA NOSTRA VERITAT en espanol PDF, EPUB, TXT, DOC. Gratis Audio Libros LA NOSTRA VERITAT en linea.
UN GIRO DECISIVO (SERIE MONTALBANO 10)
Descarga rapida! Descargar Gratis Libros UN GIRO DECISIVO (SERIE MONTALBANO 10) en espanol PDF, EPUB, TXT, DOC. Gratis Audio Libros UN GIRO DECISIVO (SERIE MONTALBANO 10) en linea.
EL CAMPO DEL ALFARERO (SERIE MONTALBANO 17)
Descarga rapida! Descargar Gratis Libros EL CAMPO DEL ALFARERO (SERIE MONTALBANO 17) en espanol PDF, EPUB, TXT, DOC. Gratis Audio Libros EL CAMPO DEL ALFARERO (SERIE MONTALBANO 17) en linea.
JUEGO DE ESPEJOS (SERIE MONTALBANO 23)
Descarga rapida! Descargar Gratis Libros JUEGO DE ESPEJOS (SERIE MONTALBANO 23) en espanol PDF, EPUB, TXT, DOC. Gratis Audio Libros JUEGO DE ESPEJOS (SERIE MONTALBANO 23) en linea.
LA LUNA DE PAPEL (SERIE MONTALBANO 13)
Descarga rapida! Descargar Gratis Libros LA LUNA DE PAPEL (SERIE MONTALBANO 13) en espanol PDF, EPUB, TXT, DOC. Gratis Audio Libros LA LUNA DE PAPEL (SERIE MONTALBANO 13) en linea.

Comentarios Libros

7 comentarios